Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd.nl

Cookie Statement

Takeaway.com maakt op zijn websites en applicaties gebruik van cookies, trackers, scripts en social media buttons (hierna samen: Technologieën) die ons helpen een betere, snellere en veiligere ervaring te bieden. Ook via derden die door Takeaway.com zijn ingeschakeld worden deze Technologieën geplaatst. Uiteraard nemen wij jouw privacy met betrekking tot deze Technologieën erg serieus. Voor meer informatie over de manier waarop wij met je gegevens omgaan verwijzen wij je graag naar onze Privacy Statement.

Wij willen je door middel van dit cookie statement graag uitleggen wat de door ons gebruikte Technologieën zijn en waarom wij deze gebruiken. Mocht je toch nog vragen hebben over ons gebruik van Technologieën of over je privacy met betrekking tot de Technologieën dan kun je contact opnemen via privacy-concerns@takeaway.com.

Welke Technologieën gebruiken wij?  
Zoals hierboven reeds genoemd maken wij gebruik van verschillende Technologieën voor het verzamelen van gegevens. Zo maken wij gebruik van scripts, trackers en cookies. Hieronder zullen de gebruikte Technologieën aan je uitgelegd worden.

Wat is een script?​ 
Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code kan worden uitgevoerd op onze server of op jouw apparatuur.

Wat is een tracker?​ 
Een tracker is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op onze website dat gebruikt wordt om het verkeer op onze website in kaart te brengen. Om het verkeer in kaart te brengen gebruiken wij meerdere trackers die elk verschillende gegevens van je opslaan. Wij kunnen ook derde partijen trackers op onze website laten plaatsen om het verkeer op onze website voor ons te monitoren

Wat zijn cookies? 
Een cookie is een eenvoudig klein tekstbestand dat met pagina’s van onze website wordt meegestuurd en door je webbrowser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Sommige cookies helpen slechts bij één website bezoek de link te leggen tussen jouw activiteiten op onze website. Andere cookies blijven bewaart op de harde schijf van je computer en worden op het moment dat je onze website opnieuw bezoekt teruggestuurd naar onze servers of die van derde partij die de cookie voor ons heeft geplaatst.

Tracking tool Cookie Lifetime Cookie-type Purpose Characteristic Sharing

Tealium
utag.sync.js
utag.js

Tealium is a Tag
Management System
which allows us to
inject different
tracking toolings

Yes, the information is
forwarded to Tealium.
Privacy declaration of Tealium
Tealium_privacy
banner
user functional Checks if the user
agrees with privacy
statement
Utag_main 1 year functional Cookie set by Tealium
to enable us to use
their tag manager
solution.

The utag_main cookie
is a 1st-party cookie
provided by Tealium.
This Cookie is used
to record a timestamp
of when you visit to
our site has started,
the number of pages
you have viewed, the
Number of visits you
have had to our site
and a unique ID.

This information is
used within our
analytics tools to
enrich the data we're
collecting about your
visit on the website
to help us understand
our visitors usage of
the site to provide
a better user
experience.

This cookie is placed by
Tealium and is deleted
after 1 year.

Google
Analytics
Google may
provide this
information
to third parties
if Google is
required to do
so by law, or
where third
parties process
the information
on behalf of
Google.

We use Google
Analytics to track how
you use our website
and how you found
us. We use this
knowledge to improve
our site.

Google can provide this
information to third parties if
Google is legally required to
do this or insofar as third
parties process this
information on behalf of
Google.

_ga 2 year analysing To differentiate
between different
user, unique visitor ID
Third party cookie
_gat 10
minutes
analysing To request rate
throttling
Third party cookie
_gid 2 years analysing To differentiate
between different
users
Third party cookie
utma 2 years analysing To distinguish users
and sessions.
Third party cookie
utmb 2 years analysing To determine new
sessions/visits.
Third party cookie
utmc 2 years analysing Used in conjunction
with utmb cookie to
determine whether
the user was in a new
sesson/visit.
Third party cookie
utmv 2 years analysing To store visitor-level
custom variable data.
Third party cookie
utmz 2 years analysing To store the traffice
source or campaign
that explains how the
user reached the site.
Third party cookie
uid 60 days analysing Contains the User-ID Third party cookie
cid 60 days analysing Due to compatibility
reasons it also
contains the User-ID
Third party cookie
Magento
external_no
_cache
1 hour functional Magento Cache No
frontend 1 day functional Tracks if the user is
logged in
No
frontend_ci 1 day functional Used to prevent
MITM attacks on the
shop
No
__cfduid 1 year functional Placed by the CDN
that is used
Third party cookie Yes, cloudflare:
https://www.cloudflare.com/s
exurity-policy/
user_allowed_
save_cookie
1 year functional Tracks if user has
accepted cookies
statement
No
Facebook
sb 680 days analysing Identifies browser
for login authentication
purposes.
Third party cookie Yes, data shared with
Facebook.
pl 40 days analysing Used to record that
a device or browser
logged in via
Facebook platform.
Third party cookie Yes, data shared with
Facebook.
wd 1 session analysing Measures the
performance of the
website.
Third party cookie Yes, data shared with
Facebook.
fr 90 days analysing Used by Facebook
to deliver a series
of advertisement
products such as
real time bidding
from third party
advertisers.
Third party cookie Yes, data shared with
Facebook.
xs 90 days functional Used in conjunction
with the c_user
cookie to authenticate
your identity to
Facebook.
Third party cookie Yes, data shared with
Facebook.
datr 680 days analysing Identifies browsers
for purposes of
security and site
integrity, including
for account recovery
and identification of
potentially
compromised
accounts.
Third party cookie Yes, data shared with
Facebook.
c_user 90 days analysing Used in conjunction
with the xs cookie
to authenticate your
identity to Facebook.
Third party cookie Yes, data shared with
Facebook.
act 1 session analysing Analyses website
behaviour.
Third party cookie Yes, data shared with
Facebook.
reg_fb_gate 1 session analysing Analyses website
behaviour.
Third party cookie Yes, data shared with
Facebook.
reg_fb_ref 1 session analysing Analyses website
behaviour.
Third party cookie Yes, data shared with
Facebook.
reg_ext_ref 1 session analysing Analyses website
behaviour.
Third party cookie Yes, data shared with
Facebook.
Datatrics
_pk_id 730 days analysing Third party cookie Yes, data shared with
Datatrics.
_pk_ref 730 days analysing Third party cookie Yes, data shared with
Datatrics.
_pk_ses 1 session analysing Third party cookie Yes, data shared with
Datatrics.
Hotjar
_hjClosedSurveyInvites 365 days analysing Ensures that the same invite does not re-appear if it has already been shown. Third party cookie Is shared with Hotjar that only uses this for reporting to Takeaway.com.
_hjDonePolls 365 days analysing Ensures that the same Poll does not re-appear if it has already been filled in. Third party cookie Is shared with Hotjar that only uses this for reporting to Takeaway.com.
_hjMinimizedPolls 365 days analysing Ensures that the widget stays minimized when the visitor navigates through the site. Third party cookie Is shared with Hotjar that only uses this for reporting to Takeaway.com.
_hjDoneTestersWidgets 365 days analysing Ensures that the same form does not re-appear if it has already been filled in Third party cookie Is shared with Hotjar that only uses this for reporting to Takeaway.com.
_hjMinimizedTestersWidgets 365 days analysing Ensures that the widget stays minimized when the visitor navigates through the site. Third party cookie Is shared with Hotjar that only uses this for reporting to Takeaway.com.
_hjDoneSurveys 365 days analysing Used to only load the survey content if the visitor hasn't completed the survey yet. Third party cookie Is shared with Hotjar that only uses this for reporting to Takeaway.com.
_hjIncludedInSample 365 days analysing Let's Hotjar know whether a visitor is included in the sample which is used to generate Heatmaps, Funnels, Recordings, etc. Third party cookie Is shared with Hotjar that only uses this for reporting to Takeaway.com.
_hjShownFeedbackMessage 365 days analysing Ensures that the widget stays minimized when the visitor navigates through the site. Third party cookie Is shared with Hotjar that only uses this for reporting to Takeaway.com.
Optimizely
OptimizelyBuckets Gets deleted after 10 years. analysing Store page variants assigned to visitors for A/B performance testing. Third party cookie Is shared with Optimizely that only uses this for reporting to Takeaway.com.
OptimizelyEndUserID Gets deleted after 10 years. analysing Unique visitor identifier. Third party cookie Is shared with Optimizely that only uses this for reporting to Takeaway.com.
OptimizelyGeographical Gets deleted after 10 years. analysing Stores information certain geographical areas or languages which are set in the visitors browsers. Third party cookie Is shared with Optimizely that only uses this for reporting to Takeaway.com.
OptimizelySegments Gets deleted after 10 years. analysing Hold visitor's audience segmentation information. Third party cookie Is shared with Optimizely that only uses this for reporting to Takeaway.com.
OptimizelyPendingLogEvents Gets deleted after 15 seconds. analysing Record visitor activity. Third party cookie Is shared with Optimizely that only uses this for reporting to Takeaway.com.

      

Waarom maken wij gebruik van deze Technologieën? 
Wij plaatsen cookies, trackers en scripts met verschillende doeleinden namelijk: functionele-, analytische- en marketingdoeleinden. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende doeleinden voor het gebruik de Technologieën. Voor een specifiek overzicht van alle door ons gebruikte Technologieën, de bijbehorende doeleinden en specifieke functies van de Technologieën verwijzen wij je graag naar onze [Technologieën lijst]. Deze lijst wordt door ons met regelmaat aangepast om je een zo accuraat mogelijk overzicht te verschaffen van de door ons gebruikte Technologieën.

Functionele doeleinden 
Wij maken gebruik van verschillende Technologieën om er voor te zorgen dat onze website goed fungeert en gemakkelijk te gebruiken is. Voor dit doeleinde worden scripts en cookies gebruikt. Scripts zorgen er voor dat de website interactief is en dat zodra jij ergens op klikt er ook daadwerkelijk wat gebeurd. Cookies worden gebruikt om functies zoals het winkelmandje mogelijk te maken. Zonder cookies zou het winkelmandje de door jou geselecteerde producten niet kunnen onthouden. Ook het onthouden van je adres is een functie die zonder cookies niet zou werken.
Sommige van de Technologieën die gebruikt worden voor functionele doeleinden zijn zo essentieel voor de werking van onze website dat deze niet uit te schakelen zijn. Deze Technologieën zullen niet langer dan een aantal uur na je websitebezoek bewaard worden.

Analytische doeleinden  
Wij analyseren, door middel van cookies en trackers, je gedrag op onze website om onze website te kunnen verbeteren en aan te passen aan jouw wensen. Wij hopen op deze manier onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Wij houden bijvoorbeeld bij welke pagina’s het meest bezocht worden en op welke wijze jij op onze website navigeert.

Marketing doeleinden 
Wij hopen uiteraard dat jij onze website zo vaak mogelijk gebruikt en maken daarom gebruik van cookies en trackers om te adverteren. Door middel van cookies kunnen wij voor jou interessante aanbiedingen en/of kortingen aanbieden. Voor dit doeleinde analyseren wij onder andere hoe vaak je onze website gebruikt en welke producten je interessant vindt. Zo kunnen wij ons aanbod en advertenties beter op jouw wensen aanpassen.
Een ander marketingdoel waarvoor wij trackers gebruiken is het controleren of je van een website komt van een van onze adverteerders. Dit is noodzakelijk omdat wij onze adverteerders moeten betalen voor de klanten die via hun platform onze website bezoeken (of een bestelling op ons platform plaatsen).

Beveiliging van je gegevens door ons en door derden 

Beveiliging van jouw gegevens door Takeaway.com 
Takeaway.com neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via: privacy-concerns@takeaway.com.

Technologieën van derden 
Wij maken zoals eerder benoemd gebruik van Technologieën van derden. Deze derden helpen ons bij het bereiken van de omschreven doeleinden. Wij staan derden niet toe je gegevens te gebruiken voor hun eigen doeleinden of doeleinden die niet overeenkomen met onze doeleinden zoals omschreven in deze verklaring.
Met derden die in onze opdracht Technologieën plaatsen op onze website sluiten wij verwerkersovereenkomsten om eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens te waarborgen. Wij blijven verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in opdracht van Takeaway.com.

Wat zijn jouw rechten? 

In- en uitschakelen van cookies en het verwijderen van cookies 
Je kunt je voorkeuren met betrekking tot de Technologieën (op internet vaak alleen cookies genoemd) altijd aanpassen. Ook is het mogelijk reeds geplaatste cookies (dit is de enige Technologie die data op jouw apparaat opslaat) te verwijderen. Door het uitschakelen van de Technologieën is het mogelijk dat onderdelen van onze website niet langer zullen werken. Essentiële Technologieën voor de werking van de website (waaronder enkele scripts en cookies) kunnen niet gedeactiveerd worden.
Door op een van onderstaande links te klikken vind je hoe je per browser je instellingen kan veranderen en eventueel je cookies kan verwijderen:

Recht op inzage, correctie of verwijdering van je gegevens 
Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens (zie voor meer informatie ons privacy statement). Om misbruik te voorkomen kunnen wij je bij een dergelijk verzoek vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.
Voor verzoeken kun je contact met ons opnemen via privacy-concerns@takeaway.com. Takeaway.com zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Tips, vragen en klachten 
Voor meer informatie omtrent ons privacybeleid en de verwerking van je persoonsgegevens verwijzen wij je graag naar onze Privacy Statement. Als je vragen of klachten hebt met betrekking tot ons cookiebeleid dan staan wij je graag te woord. Daarnaast horen wij het graag als je tips of suggesties hebt ter verbetering van ons cookiebeleid. Je kan contact met ons opnemen via: privacy-concerns@takeaway.com.

Autoriteit persoonsgegevens 
Op grond van de General Data Protection Regulation (GDPR) heb je naast het de mogelijkheid je klacht bij ons in te dienen, het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen de verwerking van je persoonsgegevens. Je kan hierover contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens 
Adres hoofdvestiging:
Oosterdoksstraat 80
1011 DK Amsterdam

Correspondentatieadres:
Brouwerijstraat 10 
7523 XD Enschede

Email: privacy-concerns@takeaway.com

Tel: 053-4805866 (dagelijks van 10:00-22:00 uur)
Fax: 053-4805861

Contactgegevens functionaris gegevensbescherming
Takeaway.com Functionaris gegevensbescherming/ Privacy Council - Takeaway.com N.V. Attn. Daniel Bos & Sophie Versteege
Oosterdoksstraat 80
1011 DK Amsterdam
privacy-concerns@takeaway.com
Tel: +31 202107000

Dit Cookie statement kan worden aangepast en is voor het laatst aangepast op 20 april 2018.